Tilbake til USF

Oppskrift på å starte lokallag i USF

Fremgangsmåte for å starte lokallag i USF!

USF Illustrasjon grønn

For å starte lokallag må disse punktene oppfylles:

-Navn på lokallag

-Stiftelsesdokumenter

-Stiftelsesdato

-Organisasjonsnummer (frivillig)

-Vedtekter

-Sette sammen et styre. Hvem som sitter i styret (trenger alle sine navn og e-post adresser, fødselsdato.) Alle medlemmene i styret må også melde seg inn i lokallaget og betale en kontingent på 80 kroner. Anbefaler for øvrige medlemmer å sette kontingenten på et nivå slik at dere kan betale medlemskontingent og kretskontingent som kommer fra forbundet. Se denne siden for kontingenter og avgifter:

Kontingenter og avgifter

-Kontonummer

Medlemsregistrering

I USF foregår medlemshåndtering på ungsjakk hypersys.

Medlemsregister

I det bruker(e) er oppført på styret vil dere motta en mail, frist på 72 timer å trykke på lenken og sette passord i hypersys. Etter dette må dere eventuelt velge glemt passord. Brukernavnet er mailadressen deres. Her kan dere gå inn på egen profil å endre personopplysninger på deres egen profil. Her kan dere også se forsiden til lokallaget gjennom organisasjonsprofil og redigere denne ved behov.

For hjelp med HyperSys se denne siden:

Hypersys veileder


Støtteordning

Etter at det overordnede er gjort og og dere har over fem medlemmer under 26 år registrert som betalende kvalifiserer dere automatisk til 5000 kroner i frifond oppstartstøtte. Dere har også mulighet til å søke om frifond prosjektstøtte (på høsten) dere får beskjed som regel i august hvert år om søkeprosessen.

Les mer om frifond her: Hva er frifond?

Fakturering

Dere mottar faktura fra administrasjonen for antall medlemmer, denne kommer kvartalsvis. USF har nå medlemskontingent på 80 kroner per medlem. Kretskontingenten varierer.

Jeg vil også oppfordre dere, om dere er på facebook til å bli med i denne gruppen:

https://www.facebook.com/groups/388017753138904/

Send inn søknaden når du har alt klart her