IMG 20220805 020046

14. aug. 2023

USF

NY FRIST! USF-akademiet lanserer kull 3!

Siden 2017 har USF engasjert seg i utdanning av unge og lovende sjakkledere gjennom vårt unike akademiprogram. Gjennom de siste årene har to kull gjennomgått denne omfattende utdanningen, og resultatene taler for seg selv. Våre kandidater er nå representert over hele sjakknorge; de befinner seg i sentrale posisjoner i styret, leder sjakklubber, fungerer som trenere og dommere, og er uvurderlige ressurser for lokalsamfunnene de er en del av.

NY FRIST FOR PÅMELDING ER 27.AUGUST!

Nå står vi på terskelen til å ønske det tredje kullet velkommen. Påmeldingen er åpen fra 20. juni til 10.august og vi oppfordrer alle unge (født mellom 1999 og 2008), som brenner for sjakk og ønsker å utvikle sine lederegenskaper, til å søke.

Vi ser etter kandidater som viser engasjement og som er villige til å legge tid og arbeid i USF-akademiet. Kandidatene behøver ikke lang sjakkerfaring eller høy rating for å være aktuelle. Det er innsats, personlighet og motivasjon som gjelder. Mye av dette kan gjenspeiles i en god søknad så legg litt tid på den. Vi henviser til våre 5 tips for å skrive en god søknad. Søknaden sendes til oss gjennom dette skjemaet.

Med bakgrunn i våre to tidligere kull ser vi at deltakelse i USF-akademiet er et viktig steg in karrieren, både på sjakklig og profesjonell plan. Gjennom dette toårige programmet får deltakerne under 8 fysiske samlinger profesjonell veiledning som dekker både teoretiske og praktiske aspekter av sjakkledelse. Dette inkluderer FIDE trener- og organisatorkurs, kretsdommerkurs eller FIDE dommerkurs og kurs i ledelse og organisasjonsarbeid. Utøver dette består programmet av mange spennende aktiviteter som foredrag, prosjektarbeid, kontaktbygging, organisering av arrangement og besøk av et stort FIDE-arrangement.


For å lese mer om USF-akademiet anbefaler vi alle å utforske våre nye undersider her på sjakk.no.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger mer informasjon, vennligst ikke nøl med å kontakte oss på [email protected].

Med vennlig hilsen programkomiteen,

Geir Nesheim og Malgorzata Kopaczek-Styczen