Hovedbilde

29. apr. 2024

Pelle Mykland

USF

Flott mesterskap i Reykjavik

Det ble spenning til siste slutt under årets nordiske mesterskap for jenter i Reykjavik.

Av Torill M. Wiggen (Tekst og foto)

Alina Shehzad og Githiha Sathish spilte godt under hele turneringen og fikk henholdsvis 2. og 3. plass i gruppe C. Ellers spilte alle de norske jentene gode partier med masse god sjakk i sine grupper, selv om kanskje ikke alle forventninger ble innfridd. I gruppe B ble Urte Karaliute nummer 7 og Oda Kofoed Skramstad nummer 8. Livia Lindstad ble nummer 5 i gruppe A, mens Susanne Wiggen Larsson ble nummer 6 i samme gruppe.

De islandske arrangørene leverte et flott arrangement. Store og luftige spillelokaler med god plass, god mat og stort sett en meget velorganisert turnering. Men med en runde fredag kveld og to runder både lørdag og søndag så ble det en travel helg. Akkurat så travel som et nordisk mesterskap skal være. Jentene var så heldig at de fikk Sheila Barth Stanford med som trener og hun var tilgjengelig for dem 24/3 under hele mesterskapet.

Islendingene hadde godt fokus på det sosiale under mesterskapet. Lørdagskveld var det lagt opp til en overraskelse og spillerne ble busset av gårde uten å vite helt hvor de havnet opp, men til slutt endte de opp i byens Escape-rooms. Der ble de inndelt i grupper på tvers av alder og nasjonalitet hvor de samarbeidet om å løse mysterier og oppgaver. Dette falt i god jord og flere nye vennskap ble stiftet.

Søndag kveld, etter både en bedre middag, premieutdeling og kaker, gikk ferden videre til den lekre 18-hulls innendørs minigolf banen i Reykjavik. De fleste jentene deltok og det ble igjen mye skøy og latter. De storkoste seg med en livlig avslutning på Nordisk mesterskap for jenter 2024.

Premiebilde
Sheila og medaljevinnere
Minigolf
Gruppebilde
Nærbilde 1
Nærbilde 2
Nærbilde 3
Nærbilde 4
Nærbilde 5
Nærbilde 6