Sommerleir 2

29. apr. 2024

Sofie Sæther

USF

Sommerleir for ungdom 2024

Velkommen til sommerleir i sjakk

Vi gjentar de to siste års suksess, og inviterer til sommerleir 2024!

Fra 23.– 26. juni inviterer Ungdommens sjakkforbund ungdom i alderen 12-26 år til en storslått sjakkleir i naturskjønne omgivelser på Grenland folkehøgskole.

Leiren vil ha stort fokus på det sosiale, og vårt program er variert og tilpasset nivå og ønsker. Uavhengig av om du kommer for å ha det gøy med sjakkvenner, eller for å utvikle deg som sjakkspiller er dette stedet å være! Vi legger til rette for et bredt utvalg aktiviteter med stor grad av valgfrihet, da vi er opptatt av at alle skal trives og føle seg trygge.

Litt av det du får på vår samling:

  • Overnatting i dobbeltrom og alle måltider på Grenland folkehøgskole.
  • Valgfrie aktiviteter som natursti, volleyball, fotball, bordtennis, biljard og film.
  • Valgfrie, uhøytidelige konkurranser, både i sjakk og andre aktiviteter.
  • Nye sjakkvenner!

Samlingen vil ha oppstart søndag 23. juni kl. 15.00, og avsluttes onsdag 26. juni kl. 14.00. For dere som kommer langveisfra, så har dere mulighet til å reise frem og tilbake med tog sammen med våre leirledere. Avgang blir fra Oslo S søndag 23. juni klokka 12.39, og hjem igjen fra Porsgrunn onsdag 26. juni klokka 15.17. Felles oppmøte for dem som reiser fra Oslo S søndag 23. juni blir klokka 12.20, og vi kommer tilbake til oppmøtested på et senere tidspunkt.

Egenandel for samlingen i sin helhet er kr. 1.500,-. For denne summen får man overnatting, alle måltider og alt faglig + sosialt innhold på leiren. Merk at reise til og fra leir må dekkes av den enkelte.

Dyner/puter finnes på stedet. Man kan enten ta med laken, dynetrekk, putetrekk og håndkle selv, eller man kan leie alt dette på stedet for et tillegg i pris på kr. 125,-. Merk at det IKKE er tillatt med sovepose. Om man ønsker enkeltrom istedenfor dobbeltrom koster dette kr. 200,- ekstra per døgn.

Vår sjakkleir har et begrenset antall plasser, så det er viktig å være tidlig ute med å melde seg på. Førstemann til mølla! Skulle vi havne i den situasjonen at vi ikke får plass til alle påmeldte er det mulig å stå på venteliste.

Frist for å melde seg på er 23.05.24!

Vi har dessverre ikke lyktes i å få tak i eksterne midler til årets leir. På bakgrunn av dette har det lenge vært uklart om vi kunne gjennomføre. Dette er grunnen til at informasjonen kommer så sent som nå, samt at vi har måttet sette opp egenandelen noe. Vi håper og tror likevel på stor deltakelse, og kan love et program som er verdt inngangsbilletten!

PS! Påmelding er bindende. Hvis avmelding grunnet sykdom må det dekkes av deltakerens egen reiseforsikring.

Sjakksommerleir for Ungdom

Leiren er for alle mellom 12 - 26 år.

Fødselsdato *
Valgfrie alternativer:

Er det noe annet vi må kjenne til, matbehov, andre hensyn?

Sommerleir 3
Sommerleir 1
Sommerleir 6
Sommerleir 4

Bilder fra fjorårets sommerleir!