Sjakkbord 2

2. mar. 2022

May-Helene Gram Franck

Samfunn

Sjakkbenk til Holmestrand

"Det ble en hyggelig markering og avduking av premien fra Norges sjakkforbund. Det ble mange blide fjes i Sjakk og Samfunn gruppa når de overraskende mottok premien."

På mandag når Sjakk og Samfunn gruppa møttes på Kjærsenteret Aktivitetssenter for å spille sjakk, sto det en overraskelse klar ute og ventet på de. I høst deltok de på en digital sjakkturnering, hvor deltagelse var nok til å være med i trekningen av en sjakkbenk. De ble den heldige vinneren og på mandag, under en presenning, sto benken klar til avduking.

Daglig leder Arnhild H. Rustan ved Kjærsenteret Aktivitetssenter hadde dette å si om avdukingen:

«Det ble en hyggelig markering og avduking av premien fra Norges sjakkforbund. Det ble mange blide fjes i Sjakk og Samfunn gruppa når de overraskende mottok premien.Her representert med representant fra Holmestrand Sjakklubb, representanter fra Holmestrand Pensjonistforbund og spillende deltakere fra Sjakk og Samfunn. Det var dessverre lav deltagelse denne mandagen pga korona. Senteret spanderte kake for å «krydre» festen. For dette ble en festdag. Tusen takk for en fantastisk premie.»

Sjakkbenken i Holmestrand er den første av mange sjakkbenker som skal sendes ut til kriker og kroker i Norge. I løpet av våren og sommeren skal vi i Sjakk & Samfunn sende ut opp mot 100 benker til hele landet. Det et blir en spennende periode fremover med mye å glede seg til.

Markering avduking sjakkbord