Sjakkog Samfunn Bergenkamp 6 1140x760

19. okt. 2021

Samfunn

Under to uker til digitalt seniormesterskap i lagsjakk!

Mandag 1. november klokken 12:00 arrangerer Sjakk & Samfunn digitalt mesterskap i lagsjakk for seniorer – og det er fortsatt mulig å bli med!

Mandag 1. november klokken 12:00 arrangerer Sjakk & Samfunn digitalt mesterskap i lagsjakk for seniorer – og det er fortsatt mulig å bli med!

Ideen til et større digitalt mesterskap kom allerede i fjor da vi arrangerte en digital lagmatch mellom Haugerud seniorsenter og Nesttun eldresenter. Senere har vi testet konseptet flere steder rundt om i landet, blant annet hos Løperen Sjakklubb i Bergen. Tilbakemeldingene på konseptet er at dette er gøy og enkelt å være med på.

Nå gleder vi oss veldig til å arrangere et større digitalt lagmesterskap for seniorer, der lag fra hele landet vil delta. Dette blir en hybridturnering der deltakerne møter opp med datamaskin eller nettbrett på en møteplass i sitt lokalsamfunn, for eksempel i lokalene til et seniorsenter. Derfra spiller deltakerne hver for seg på datamaskin/nettbrett og bidrar til å samle inn mest mulig poeng til sitt lag. Deltakelse er gratis.

Alle som deltar får en flott sjakkopp av Sjakk & Samfunn. I tillegg er alle lagene med i trekningen av en sjakkbenk til en verdi av 25.000 kroner – vi trekker tilfeldig, uavhengig av hvordan det går i mesterskapet.

Sjakkbenken kan settes opp i nærheten av det lokale seniorsentre eller andre egnede steder i deres lokalsamfunn.

Meld dere på turneringen her.

Les mer om det praktiske rundt turneringen her.

https://www.youtube.com/watch?v=2WZkHLztH1E