29. aug. 2017

Skole

Oppstart i 6 nye fylker

Ny runde med sjakklærerkurs

Høsten 2017 starter SkoleSjakken opp i Østfold, Buskerud, Nord-Trøndelag, Oppland, Sør-Trøndelag og Hedmark. Vi i SkoleSjakken er klare for en ny runde med sjakklærerkurs i disse fylkene og det er fortsatt mulig å melde seg på! Kursoversikt er her. Påmeldingsskjema finner du på www.skolesjakken.no.

Om sjakklærerkurs

Sjakklærerkurset er et dagskurs med kursholdere fra Norges Sjakkforbund. Det er gratis for inntil tre personer fra hver skole. Målgruppen for kurset er grunnskolelærere, ansatte på skolefritidsordningen/aktivitetsskolen og andre interesserte voksne eller ungdommer tilknyttet skolen. Sjakklærerkurset har fått mye ros blant tidligere deltagerne
På sjakklærerkurset får du som deltager grunnleggende kunnskaper om sjakkundervisning samt innspill til hvordan du kan planlegge sjakkaktivitet på din skole. Du behøver ikke å kunne eller spille sjakk på forhånd. Kurset legger opp til en aktiv deltagelse og i tillegg til å bli introdusert for sjakkreglene får du mulighet til å prøve deg på ulike morsomme sjakkformer som for eksempel bondesjakk. Du vil få et bredt utvalg av metoder til bruk i din undervisning. Når kurset er gjennomført, er du godt rustet til å undervise barn/ungdommer i sjakk!

Spørsmål?

Yonne Tangelder er tilbake som prosjektmedarbeider etter permisjon og tar over etter Jorunn Brekke. Ta gjerne kontakt på chatten på skolesjakken.no eller [email protected] om du lurer på noe!