Bildeprofil

10. jan. 2022

May-Helene Gram Franck

Samfunn

Ny kollega!

Sjakk & Samfunn er i vekst. Hils på vår nye kollega May-Helene Gram Franck som skal jobbe med kommunikasjonen rundt prosjektet.

Hei!

Mitt navn er May-Helene og jeg har blitt en del av teamet rundt Sjakk & Samfunn. Jeg skal i all hovedsak jobbe med kommunikasjon, så dere kommer til å bli godt kjent med arbeidet mitt. Siden jeg skal jobbe med kommunikasjon er det vel ingen overraskelse at jeg har en utdannelse innenfor nettopp dette fagfeltet. Jeg ble ferdig med masteren min til sommeren i fjor, ved Universitetet i Bergen, og har jobbet litt med kommunikasjon etter dette.

Jobben i Sjakkforbundet er min første skikkelige «voksen-jobb» og det er derfor litt ekstra stas å få lov til å jobbe med et prosjekt som tar samfunnsansvaret på strak arm slik Sjakk & Samfunn gjør. Jeg har mange spennende idéer til hva som kan gjøres, så det blir gøy å se hvilke idéer som blir noe av og hvilke som blir igjen på tegnebrettet. Jeg gleder meg til å se hva det kommende året har å by på, jeg skal i hvert fall gjøre mitt for at det blir et innholdsrikt et.

Hvis du lurer på noe, eller har idéer og gode historier du vil fortelle, er det bare å ta kontakt! Jeg er tar imot innspill med åpne armer.

Du når meg på: [email protected]