Von Doren er noe så unikt som en norsk produsent av armbåndsur av høy kvalitet og vakkert design. Siden lanseringen av sin første modell Aksla, som fikk navnet etter byfjellet i Ålesund, har de bygget opp en bred katalog av både herre- og dameur.

Norges Sjakkforbund er både takknemlig og stolt over å ha Von Doren som vår samarbeidspartner. Helt siden oppstarten har Von Doren vist et stort engasjement for sjakk. De har blant annet lansert tre modeller med sjakk som inspirasjon: Grandmaster Caissa Autmatic, Grandmaster Mark II og Norway Chess.

Von Doren er en stolt sponsor av Norway Chess og Aryan Tari. Men i tillegg har Von Doren også gitt støtte til prosjekter som Dronningspranget, Næringslivet møter Østkanten, Spillsjakk, NM Online og fra og med sesongen 2022-23 sponsor av unike premier til den nye NGP-serien.

I finansieringen av nye modeller er Von Doren en aktiv bruker av folkeinvest.no. Hvis du ønsker å kostnadsfritt takke Von Doren for deres støtte til norsk sjakk, er den enkleste måten å gå inn på folkeinvest.no og følge Von Doren der.

Antall følgere er hva som avgjør hvilken synlighet de enkelte prosjekter får på folkeinvest.no. Jo flere følgere, jo mer synlig blir prosjektet. Jo mer synlig Von Doren blir på folkeinvest.no, jo større sannsynlighet er det for at Von Doren får inn nok midler til at de kan opprettholde sin støtte til norsk sjakk.

Hvis du virkelig vil støtte Von Doren, er selvfølgelig den beste måten å kjøpe en klokke. Det kan gjøres enten gjennom deres nettbutikk VonDoren.no, i Von Dorens lokaler i Frognerveien 13, eller hos forskjellige urmakere fordelt over det ganske land. Full oversikt over forhandlere finner du på vondoren.no/forhandler