10 prosent rabatt på allerede lave priser.

Sjakk1.no er Norges nyeste faghandel med riktig og oppdatert utstyr til lavest mulig pris. Vareutvalget utvides og oppdateres fortløpende, og du finner alltid aktuelle varer både i nettbutikken og på turneringene vi er med å arrangere.

Du kan også kontakte Sjakk1 via e-post [email protected], eller ringe direkte til sjakkfaglig leder Gisle Bjugn på telefon 41 10 43 00.

Avtalen med Sjakk1.no gir alle medlemmer og klubber i NSF og USF 10 prosent rabatt på alle ordinære priser. Det er ingen krav til volum.

For å benytte rabatten MÅ du skrive inn hvilken klubb du tilhører i hvilket som helst kommentarfelt som er tilgjengelig i bestillingsprosessen på sjakk1.no. Vennligst merk at rabatten først blir synlig på faktura eller ved endelig belastning av kort avhengig av hvilken betalingsmåte du velger.

Tidvis har sjakk1.no også salgskampanjer med kraftige rabatter for å rydde plass til nye bøker, DVD-er eller annet nytt og fortrukket ustyr.

Det er også mulig å hente bestilte varer på SjakkAkademiets klubbkvelder etter avtale. Da får du både spille sjakk som Sjakk1.no sin gjest, og spart fraktkostnaden.

SjakkAkademiet holder til i Bærum idrettspark (Hauger skolevei 36, 1351 Rud), og har klubbkvelder torsdager kl. 17.00-22.30.