Sjakksommerleir

3. mar. 2023

Sofie Sæther

USF

Sjakksommerleir 2023

Velkommen til sommerleir i sjakk

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer til sommerleir 2023!

Fra 18. – 21. juni inviterer Ungdommens sjakkforbund ungdom i alderen 13-20 år til en storslått sjakkleir i naturskjønne omgivelser på Grenland folkehøgskole.

Leiren vil ha stort fokus på det sosiale, og vårt program er variert og tilpasset nivå og ønsker. Uavhengig av om du kommer for å ha det gøy med sjakkvenner, eller for å utvikle deg som sjakkspiller er dette stedet å være! Vi legger til rette for et bredt utvalg aktiviteter med stor grad av valgfrihet, da vi er opptatt av at alle skal trives og føle seg trygge.

Litt av det du får på vår samling:

  • Overnatting i dobbeltrom og alle måltider på Grenland folkehøgskole.
  • Valgfrie aktiviteter som natursti, volleyball, fotball, bordtennis, biljard og film.
  • Valgfrie, uhøytidelige konkurranser, både i sjakk og andre aktiviteter.
  • Nye sjakkvenner!

Samlingen vil ha oppstart søndag 18. juni kl. 15.00, og avsluttes onsdag 21. juni kl. 14.00. Det vil settes opp en buss som kjører tur/retur Oslo sentralstasjon. Avreise Oslo S søndag 18. juni kl. 13.00. Hjemreise fra Grenland folkehøgskole onsdag 21. juni kl. 14.00.

Egenandel for samlingen i sin helhet er kr. 500,-. For denne summen får man da altså reise tur/retur Oslo S, samt overnatting, alle måltider og alt faglig + sosialt innhold på leiren.

Dyner/puter finnes på stedet, og man kan enten ta med laken, dynetrekk og putetrekk selv, eller man kan leie dette for kr. 100,- på stedet. Merk at det IKKE er tillatt med sovepose. Om man ønsker enkeltrom istedenfor dobbeltrom koster dette kr. 200,- ekstra per døgn.

Vår sjakkleir har et begrenset antall plasser, så det er viktig å være tidlig ute med å melde seg på.

Frist for å melde seg på er 19.05.23!

I år håper vi på økonomisk støtte fra Erasmus+ ungdom for gjennomføring av sommerleiren. De behandler vår søknad først i april, og vi får derfor ikke et endelig svar før da. Vi håper og tror de vil godkjenne søknaden, og om den ikke blir godkjent vil vi se på alternativer for å gjennomføre. Vi ser oss likevel nødt til å legge inn et lite forbehold om at leiren kan bli avlyst, og nærmere beskjed rundt dette vil komme i løpet av april måned.

Sommer
Volleyball
Fotball
Magnus på besøk sommerleir
Bilde sommerleir 2

Sjakksommerleir for Ungdom

Leiren er for alle mellom 12 - 26 år.

Fødselsdato *
Valgfrie alternativer:

Er det noe annet vi må kjenne til, matbehov, andre hensyn?