Simultan forsidebilde

28. jun. 2022

Sofie Sæther

Forbund

Sjakksommerleir ble en stor suksess

Sjakkleiren ble arrangert ved Grenland folkehøgskole fra 19. – 22. juni og det ble en fantastisk sommerleir på alle måter!

Magnus spiller på sommerleir
Overraskelsesbesøk!

I alt 44 deltakere deltok på leiren, og vi var seks ledere som var til stede hele tiden. I tillegg til dette var det en overnattende forelder, pluss at vi hadde besøk av fire spennende foredragsholdere. Aktiviteten og gleden vi så hos deltakerne vitnet om en leir som traff godt.

Hovedmålet med leiren var å samle sjakkinteressert ungdom, uansett ambisjonsnivå, og skape en leken, trygg og god atmosfære uten særlig fokus på konkurranse. Dette målet føler jeg så absolutt vi nådde. Et annet mål var å samle mellom 50 og 100 deltakere, og dette målet hadde vi lett nådd om alle skoler hadde ferie.

To av våre innleide gjesteforelesere ble på kort varsel forhindret fra å komme, grunnet sykdom. Dette løste seg imidlertid mer enn fint, da selveste Magnus Carlsen valgte å stille opp som vikar!

Magnus uttalte selv at han syntes leiren virket så bra at han ønsket å stille opp på dette. Både Magnus og Aryan Tari skal ha stor kreditt for å ha vært fantastiske ambassadører!

Tekst: Kjetil Lie (leirsjef)

Sjakk sommerleir
Aryan Tari på beøsk simultan
Magnus på besøk sommerleir
Kjetil Lie leirsjef
Leiledere sommerleir
Magnus er med å spille fotball