Sjakkblad 1

8. nov. 2021

Eirik Natlandsmyr

Forbund

Nye redaktører for Norsk Sjakkblad

Joachim B. Nilsen og Maud Rødsmoen er engasjert som redaktører for Norsk Sjakkblad.

De nye redaktørene er nå i gang med arbeidet med det neste bladet som blir sendt ut til medlemmene i desember. Maud Rødsmoen er selv aktiv sjakkspiller og skal nå i november representere Norge i EM for landslag. Hun har for mange blitt et kjent ansikt gjennom rollen som sjakkekspert i TV2. Joachim B. Nilsen er i tillegg til å være leder i Ungdommens Sjakkforbund og internasjonal mester i sjakk, blant annet arbeidet som journalist i E24.

– Som ivrige sjakkspillere over mange år har vi begge et et nært forhold til Norsk Sjakkblad. Dette er medlemsbladet vi har kunnet lese om alt fra barneturneringer til hvordan norske toppspillere har gjort det på turné i det store utland - det er derfor ekstra morsomt å sitte på andre siden av bordet nå med ansvar for å fortelle disse gode historiene. Det er spennende tider i norsk sjakk, og det er derfor en fryd å få muligheten til å formidle dette til andre sjakkentusiaster. Det er ikke til å komme foruten at den nært forestående VM-matchen med Magnus Carlsen i hovedrollen vil få noe spalteplass, men det er utvilsomt artikler om små og store bevegelser i klubbene våre som virkelig tar temperaturen på norsk sjakk - det arbeidet gleder vi oss til å ta fatt på.

Sitter du på en god idé er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med redaktørene - det er det lav terskel for. Det er takket være medlemmene våre at vi har gode historier å fortelle, og vi håper å levere et godt produkt nærmere jul.

– Vi takker, men bukker ikke, for tilliten.

NSF Illustrasjon Medlem Hovedfarge Stående 01

Ønsker du å motta neste utgave? Bli medlem i dag!

Gå til innmeldingsskjema