NM barne og ungdoms

9. apr. 2024

Pelle Mykland

USF

NM for barne- og ungdomslag er ferdigspilt

NM for barne- og ungdomslag er ferdigspilt for 2024 i Hamarhallen og vi takker Greveløkka Sjakklubb for et flott arrangement med sjakkglade barn og ungdom.

I juniorklassen stakk Børum av med seieren etter imponerende 11 lagpoeng der det var 12 mulige poeng å hente. Med 10 lagpoeng fulgte Bergens Schakklubb og Hell 3 med 9 lagpoeng. Det deltok til sammen 24 lag i juniorklassen.

I ungdomslagsklassen var det til slutt Tromsø som på et svært overbevisende sett tok med seg seieren hjem etter å ha hentet 9 lagpoeng. Grenland Sjakksenter 3 fulgte på andreplassen med 6 lagpoeng, mens Molde FHS runder av pallen på tredjeplassen med 5 lagpoeng.

Klassen med flest deltakerlag i årets utgave var barnelagsklassen som stilte med hele 31 lag på startstreken. Fremst i det store feltet kunne til slutt Søråshøgda hvit vise til med imponerende 11 lagpoeng. Hakk i hel fulgte NSKU Blå med 10 og Dragulf Blå med 9 lagpoeng.

I gruppen Mikroputt var det Dragulf AUSK Mikro som kunne smile aller bredest ved endt spill etter 1.plassen ble dratt i land med hele 12 lagpoeng. 1911U Tactical Titans fulgte på 2. plass med 10 lagpoeng, mens Nord-Norge mikroputt fullførte pallen på en tredjeplass med 8 lagpoeng.

Fine bilder av arrangementet kan du finne på Greveløkkas Facebook-side.

Foto: Greveløkka Sjakklubb