Jentene i EM for ungdom

6. feb. 2024

Sofie Sæther

Forbund

Jente- og kvinnesamling

Kjære alle kvinner og jenter!

Vi i Dronningbrigaden, et utvalg satt ned av USF og NSF, jobber i disse dager med en leir for alle jenter og kvinner i Norge som spiller sjakk. Den skal være i Stavanger, samtidig med Norway Chess 2024, fra 31. mai - 2. juni.

Vi har lagt opp til nivådelt sjakktrening, erfarne trenere, interessante gjesteforelesere og sosiale aktiviteter.

Her finner du et utkast til programmet for samlingen.

Norway Chess gir alle deltakere av samlingen gratis inngang til spillelokalet, og det vil være en fantastisk mulighet til å se de virkelig store stjernene og å diskutere partiene med andre spillere og kanskje noen av trenerne mens partiene spilles. Norway Chess gjør seg historiske med å arrangere en turnering for kvinner der pengepremiene er nøyaktig de samme som i åpen klasse. Her kan du lese mer om arrangementet til Norway Chess


Hittil ser vi for oss at deltakere må belage seg på å selv dekke transport og overnatting. Vi håper at vi har midler til å dekke trenere, mat og annet opplegg under samlingen. I disse dager jobber vi med finansiering av samlingen.

Vi regner med at de fleste kommer på fredagen og drar søndag kveld. Noen av oss blir til mandag. Med rabatten UNDER26 koster det per i dag, med lowfare+, 1000,- til 1500,- kroner retur Oslo-Stavanger, avhengig av tidspunkt og innsjekket bagasje eller ikke. Samme tur Tromsø-Stavanger koster omtrent 2500,- til 3000,- Kanskje klubben din dekker deler av deltagelsen!

Priser på hotellet Clarion hotel Energy er:

Enkeltrom 1190,- per rom per natt

Dobbeltrom 1390,- per rom per natt

Pris på trippelrom er 1640,- per natt

Bestilles gjennom denne linken

Vi ønsker å kartlegge hvilke jenter og kvinner i Norge som kunne være interessert i en slik samling.
Synes du dette høres interessant ut og vil vite mer, meld din interesse under her!