bilde_hypersys_logo

10. nov. 2022

Sofie Sæther

Forbund

Hypersys- klar for nytt år?

Kjære klubber og lokallag!

NSF og USF har sammen gleden av å invitere til digital samling om Hypersys 7. desember kl 18:00. Temaene som blir gjennomgått er fornying av medlemskap ved nytt år, fakturering og registrering av betaling.

Hypersys er medlemsregisteret til begge forbund, sjakk.hypersys.no for NSF og ungsjakk.hypersys.no for USF. Alle klubber og lokallag må aktivt bruke hypersys.

I år ønsker vi å ha et digitalt kurs for å gi en innføring før det nye året. Vi vil komme med tips og gode måter å fornye medlemskap ved årsskifte. Samt at vi vil gå gjennom rutiner for bedre samspill mellom de lokale og oss i administrasjonen gjennom bruk av hypersys.

Dette kurset er nyttig for dere i klubben eller lokallaget som er ansvarlige for bruken av hypersys for deres klubb/lokallag.

Vi planlegger også et nytt kurs på nyåret hvor vi vil ta for oss oppdatering av styret og funksjonen med oppdatering i Brønnøysundregisteret.

I forbindelse med førstkommende kurs vil vi gjerne forberede oss på spørsmål som dere har, derfor har vi åpnet opp et spørreskjema. Spørsmålene vil bli gjennomgått på slutten av kurset.

Vi håper så mange som mulig av dere som bruker hypersys logger på!

Link til seminar:

Sofie Sæther is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Kurs i hypersys

Join Zoom Meeting
https://NTNU.zoom.us/j/9151126...

Meeting ID: 915 1126 7303
Passcode: 086288