Bilde Magnus

2. mar. 2023

Pelle Mykland

Forbund

Eliteserien 22/23 avgjørende spillehelg

Norges øverste divisjon er klar for siste spillehelg med kruttsterke lagoppstillinger!

Det ligger an til en svært spennende tittelkamp og et nervepirrende nedrykksdrama i 22/23 sesongens siste Eliteseriehelg som spilles på ærverdige Ullevål Stadion i Panoramasalen.

Spesielt interessant vil det være å følge Magnus Carlsen, som muligens spiller sine siste langsjakkpartier som regjerende verdensmester.

Kruttsterke spillere som Jon Ludvig Hammer, Aryan Tari, David Howell, nederlandske Van Foreest og indiske Praggnanandhaa vil også kjempe over brettet i helgens runder.

Offerspill leder før syvende runde trekkes i gang, men står ovenfor en vanskelig siste helg der de vil møte 5.plasserte Stavanger, samt andreplasserte Vålerenga og tredjeplasserte OSS på henholdsvis fredag, lørdag og søndag. Hvilken retning resultatene svinger i den runde 8 og runde 9 vil med andre ord langt på vei være avgjørende for hvem som ender opp med å løfte trofeet når helgen er omme.

Hell, Nordstrand og Tromsø er de tre lagene som tilsynelatende vil kjempe om åttende-plassen som vil sikre videre spill i norsk lagsjakks øverste divisjon.

Alle partiene vil du kunne følge live på Lichess sine nettsider:

Lichess

Offerspill vil også følge og kommentere deres partier live på Twitch:

Twitch


Fullstendige lagoppstillinger og all informasjon finner du her:

Turneringsservice