Skigaarden hemsedal norway ski resort storelia chalets outdoors 1 main fullscreen

10. mar. 2022

Forbund

Bli med på jentesamling med sjakk i Hemsedal i april!

22. - 24. april inviterer Ungdommens Sjakkforbund til jentesamling i Hemsedal for jenter mellom 13-19 år. Parallelt med samlingen vil det bli avholdt landslagssamling for kvinner, så det blir også en mulighet til å få blitt bedre kjent med noen av landets beste sjakkspillere!

Samlingen var opprinnelig planlagt i desember, men måtte utsettes til våren. Nå har vi gleden av å invitere til jentesamlingen i Hemsedal. Velkommen til en helg med sjakk og ski (hvis snøen fortsatt er det)!

Samlingen er for alle jenter mellom 13-19 år. Det blir en sosial helg med mye sjakkundervisning, mulighet for et par timer i skibakken. Turen har en egenandel på 500 kroner. Dette inkluderer alle utgifter til mat, opphold og reise etter billigste transport.

Samlingen vil foregå på en stor og ny hytte i Hemsedal:
https://www.skigaarden.no/acco....

Det legges opp til sjakkundervisning for alle nivå, så dette skal være lærerikt for alle. Få gjerne med deg en sjakkinteressert venninne til samlingen.

Landslagssamling kvinner:

Parallelt med samlingen blir det også avholdt en landslagssamling for kvinner, med trener Frode Urkedal. Det blir med det mulig å bli kjent og hente inspirasjon fra noen av landets fremste sjakkspillere.

Anbefalt reiserute:

  • Buss fra Oslo Bussterminal til Hemsedal kl 15:05 (VY170 mot Førde), fra Bergen med tog til Gol kl 15:44 på fredag, for så buss videre mot Hemsedal.
  • Retur skjer med buss på søndag med avgang klokken 16:34 fra Hemsedal - de som skal i retning Bergen bytter over til tog fra Goll

Alternative reiseruter er mulig, men meld tilbake når du planlegger å reise. Så snart vi har mer oversikt over deltakere vil vi sende ut flere detaljer som pakkeliste, program, og detaljert reiseinformasjon. Mer informasjon kommer i slutten av mars, spørsmål kan rettes til [email protected]

Velg din klubb/lokallag - denne kan stå tom dersom du ikke er medlem i en klubb/lokallag

Fødselsdato

Er det noe annet vi må kjenne til, matbehov, andre hensyn?

Storelia skigaarden hemsedal norway chalet kitchen living room 4 main fullscreen
Storelia skigaarden hemsedal norway chalet kitchen living room 6 main fullscreen