Skigaarden hemsedal norway ski resort storelia chalets outdoors 1 main fullscreen

11. nov. 2021

Eirik Natlandsmyr

Forbund

Bli med på jentesamling med sjakk i Hemsedal!

3. - 5. desember inviterer Ungdommens Sjakkforbund til jentesamling i Hemsedal for alle mellom 13-19 år. Det er 30 plasser samlingen.

3. - 5. desember inviterer Ungdommens Sjakkforbund til jentesamling i Hemsedal. Velkommen til en helg med sjakk og ski!

Samlingen er for alle jenter mellom 13-19 år. Det blir en sosial helg med mye sjakkundervisning, mulighet for et par timer i skibakken (hvis snøen kommer i tide) og anledning til å følge Magnus Carlsen i sjakk-VM sammen med andre sjakkinteresserte.

Det er kun 30 plasser, så vær rask med å melde deg på. Turen har en egenandel på 500 kroner. Dette inkluderer alle utgifter til mat, opphold og reise etter billigste transport.

Samlingen vil foregå på en stor og ny hytte i Hemsedal:
https://www.skigaarden.no/acco....

Det legges opp til sjakkundervisning for alle nivå, så dette skal være lærerikt for alle. Få gjerne med deg en sjakkinteressert venninne til samlingen!

Anbefalt reiserute:

- Tog fra Oslo S til Gol klokken 15:43, og fra Bergen til Gol kl 15:57 på fredag. Vi vil organisere felles transport fra Gol til Hemsedal.

Retur skjer med buss på søndag med avgang klokken 16:45 fra Hemsedal - de som skal i retning Bergen bytter over til tog fra Gol.

Alternative reiseruter er mulig, men meld tilbake når du planlegger å reise. Så snart vi har mer oversikt over deltakere vil vi sende ut flere detaljer som pakkeliste, program, og detaljert reiseinformasjon.

Har du spørsmål kan du kontakte Linda Fagerli Sæthren på epost [email protected] eller Eirik Natlandsmyr på epost [email protected]

Velg din klubb/lokallag - denne kan stå tom dersom du ikke er medlem i en klubb/lokallag

Fødselsdato

Er det noe annet vi må kjenne til, matbehov, andre hensyn?

Storelia skigaarden hemsedal norway chalet kitchen living room 4 main fullscreen
Storelia skigaarden hemsedal norway chalet kitchen living room 6 main fullscreen