15. aug. 2019

Forbund

Bronsemedalje til Tor Fr. Kaasen i EM for Ungdom 2019

Norge stilte med hele 29 spillere i det nylig avsluttede EM for Ungdom i Bratislava, Slovakia. Og i år ble det sannelig nok en medalje til unge norske spillere - denne gangen til Tor Fr Kaasen, Vålerenga, i U18. Han var forhåndsrangert som nr 22, men spilte en meget god turnering og var nær ved å knipe tittelen helt frem til siste runde.

Fotograf: Kjetil Stokke

Vi gratulerer også Thyra Kvendseth med hennes 16. plass i Jenter 16. Med forhåndsrangering som nr 30 var dette også en sterk prestasjon.

For de øvrige norske gikk det både opp og ned, men alle kom hjem viktige erfaringer rikere.

Vi takker for innsatsen både til spillere, trenere og ledere, med delegasjonsleder Tatiana Martynova i spissen - hennes innsats både før og under mesterskapet har vært uvurderlig.