17. sep. 2018

Forbund

Bli med på regionsamling!

En unik mulighet for unge sjakkspillere som vil videreutvikle seg og treffe jevnaldrende i samme situasjon. USF har nå startet opp en prøveordning med åpne, halvårlige regionsamlinger. Denne høsten blir det regionsamlinger i Bærum, Bergen, Hamar og Trondheim. Dette er et tilbud til alle USF-medlemmer og man kan delta på den samlingen man ønsker, uavhengig av eget bosted. Klikk her for å komme til påmeldingssiden. Finner du ikke samlingen i turneringsservice? Søk på «region» i feltet for turneringsnavn så vil de fire regionsamlingene dukke opp. I forrige uke ble det sendt ut invitasjon til alle i USF, og vi håper at mange vil se potensialet i dette tilbudet og melde seg på. Programmet på samlingene består av:
  • Dyktige sjakktrenere som gir instruksjon
  • Hyggelig sosialt program og miljø
  • Overnattingstilbud til alle
  • Full diett (3 måltider) inkludert i startavgiften
Kursavgift fremgår av tabellen under. Ledsageravgift vil være kr 500, som inkluderer alle måltider. USF sender faktura, som må være betalt før kursstart. Overnattingstilbudet i skolesal e.l. for de som har behov for det er gratis. Kalender over Regionsamlinger høsten 2018:
Dato Sted Lokal Arrangør Hovedtrener Pris
Søn 7.-Tir 9/10 Trondheim sentrum Hell SKU GM Mihaljo Stojanovic Kr 1000,-
Fre 26-Søn 28/10 Bekkestua, Bærum NTG – Sjakklinja GM Simen Agdestein Kr 750,-
Fre 26.-Søn 28/10 Sandslihallen, Bergen Søråshøgda SKU IM Benjamin Haldorsen Kr 850 inkl startavgift turnering lørdag kveld
Lør 27-Søn 28/10 Ottestad, Hamar Hamar SSU Kommer senere Kr 750,-
Ambisjonen er å ha seks samlinger fra og med våren 2019, da også sør-Østlandet/Sørlandet og Nord-Norge etter planen skal ha egne samlinger. Alle spørsmål om Regionsamlingene kan rettes til [email protected] / 22 15 12 41 eller til den enkelte lokale arrangør (se kontaktopplysninger i Turneringsservice).